Věrnostní program

 

                                                    images

Vážení zákazníci,

chtěli jsme každému kdo u nás nakupuje pravidelně, dát dárek. Proto jsme se rozhodli, že aniž by bylo třeba pro to něco udělat, pošleme slevu každému, kdo u nás nakoupil za poslední tři měsíce za více jak 5000 Kč. A samozřejmě i nový zákazníci mají příležitost získat slevu navíc. Jedná se o slevy trvalé, platné, na veškerý sortiment našeho obchodu kromě zboží označeného jako akční, je jen na Vás kolik nákupů uděláte.

Všimli jsme si, že se poměrně velká část našich zákazníků k nám vrací a nakupuje u nás pravidelně. No a tak jsme přemýšleli, co pro tyto zákazníky udělat a jak těm zákazníkům, kteří se k nám pravidelně vracejí, přinést něco navíc, co by je neobtěžovalo, ale byl by to pro ně přínos. Proto jsme se rozhodli vytvořit čtvrtletní věrnostní program, vlastně takový slevový systém. Každý zákazník, který u nás nakoupil vícekrát dohromady za více jak 5000 Kč, dostane trvalou slevu platnou do konce dalšího kalendářního čtvrtletí, aniž by musel něco vyplňovat nebo vyvíjet nějakou jinou aktivitu. Sleva je formou slevové karty, jejíž číslo zadáte při prvním kroku objednávky, viz. níže a sleva Vám bude automaticky odečtena. Kartu s číslem obdrží každý zákazník e-mailem, karta je nepřenosná a platná vždy do konce kalendářního čtvrtletí.  

 

 Jak získat slevovou kartu?

 

vor pico

 

 Nakupujete u nás pravidelně ?

Samozřejmě Vás zvýhodníme, získáte slevu podle výše všech vašich objednávek za čtvrtletí minulé.

Zákazník který u nás již nakoupil – automaticky obdrží slevovou kartu na konci čtvrtletí dle obratu včetně DPH v součtu všech jeho objednávek za čtvrtletí uplynulé, pokud ale poté uskuteční jednorázový nákup, který bude dle obratové tabulky vyšší než jeho aktuální sleva, obdrží automaticky novou slevovou kartu mailem.

  5 000 Kč = 5% sleva

10 000 Kč = 10% sleva

15 000 Kč = 15% sleva

20 000 Kč = 20% sleva

 

Jste nový zákazník a máte zájem o slevu ? 

Stačí udělat první objednávku a dle její výše získáte platnou slevu do konce aktuálního čtvrtletí.

  5 000 Kč = 5% sleva

10 000 Kč = 10% sleva

15 000 Kč = 15% sleva

20 000 Kč = 20% sleva

Sleva Vám bude zaslána formou slevové karty do dvou dnů ihned po vyřízení objednávky. Další nákupy se Vám přičtou na konci čtvrtletí.

Pozor, slevové karty nelze kombinovat s objemovými slevami, pokud by celková sleva překročila 20%.

 

 Jak slevu uplatním?

V prvním kroku realizace objednávky zadejte číslo vaší slevové karty do kolonky ,,Slevový kupón“ a stiskněte ,,Přidat“. Sleva vám bude automaticky odečtena. Pozor, slevy nelze sčítat. Slevy se rovněž nevztahují na zboží označené jako ,,Akční“.

 

vzor 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nedostali jste nedopatřením automaticky slevovou kartu?

 

Pokud Vám sleva nepřišla automaticky mailem do dvou dnů po realizovaném nákupu, či po uplynulém čtvrtletí, moc se omlouváme a prosíme pište na info@specialnizahradnictvi.cz nebo volejte 608 394 778.

 

                                        nova_zelena_usporam-1080x675

 

             

            Vážení zákazníci, přejeme Vám hodně spokojenosti a pěstitelských úspěchů.

                                                 Vaše Speciální zahradnictví.