Zvýhodněné balíčky hnojiv

                                           Zvyhodnene-balicky_banner_web_stranka


Pro letošní sezónu jsme pro Vás připravili zvýhodněné balíčky hnojiv od renovovaných světových výrobců. Hnojiva jsou vhodná jak pro venkovní použití tak pro indoor (vnitřní) použití. Navíc si u každého balíčku můžete zvolit, zda chcete pouze balíček základní, tzn. balíček obsahující pouze základní hnojivo pro růst i květ nebo zda chcete balíček i s doplňujícími hnojivy jako je květový stimulátor a další.
Pojďme se podívat, co jsme pro Vás připravili.

 

Balíček od ATAMI pro pěstování v půdě

                                                                     atami_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nizozemský světoznámý výrobce hnojiv je na trhu od roku 1997 a v současnosti je jedním z největších výrobců hnojiv na světě.

V základním balíčku hnojiv od Atami naleznete základní dvojsložkové hnojivo pro půdní substráty Atami B’Cuzz Soil A+B 1L a navíc i doplňkové hnojivo pro květ Atami PK 13-14 1 litr.

V Atami balíčku pro pokročilé kromě základního hnojiva Atami B’Cuzz Soil A+B 1L  obdržíte ještě květový stimulátor Atami B’cuzz Bloom 500ml a doplňkové hnojivo pro konečnou fázi květu Atami B’Cuzz Blossom Builder Liquid 100ml.

Balíček si můžete zakoupit zde.

 

Bio balíček od Plagronu pro pěstování v půdě

                                                                   plagron

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plagron patří rovněž k renovovaným světoznámým výrobcům nejen hnojiv, působící na trhu od roku 1992. V Bio balíčku naleznete výhradně organická hnojiva Plagron, bez chemických a minerálních přísad. 

Základní Bio balíček od Plagronu obsahuje organické základní hnojivo pro růst Plagron Alga Grow 1 litr,  organické základní hnojivo pro květ Plagron Alga Bloom 1 litr a květový organický stimulátor Plagron Sugar Royal 250ml.

Pokročilý Bio balíček od Plagronu obsahuje organické základní hnojivo pro růst Plagron Alga Grow 1 litr,  organické základní hnojivo pro květ Plagron Alga Bloom 1 litr a navíc universální organické přídavné hnojivo Green Sensation 250ml, což jsou vlastně 4 výhody v jednom, PK (9-10), enzymy, enhancer a booster. To vše získáte v jednom produktu, který stačí přidávat k základnímu hnojivu a nepotřebujete nic dalšího.

Balíček si můžete zakoupit zde.

 

Balíček od Plagronu pro pěstování v půdě

                                                    plagr 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Základní balíček od Plagronu obsahuje  základní hnojivo pro růst Plagron Terra Grow 1 litr, minerální základní hnojivo pro květ Plagron Terra Bloom 1 litr a květové hnojivo Plagron PK 13-14 1 litr.

Pokročilý balíček od Plagronu obsahuje základní hnojivo pro růst Plagron Terra Grow 1 litr,  základní hnojivo pro květ Plagron Terra Bloom 1 litr a navíc  universální organické přídavné hnojivo Green Sensation 250ml, což jsou vlastně 4 výhody v jednom, PK (9-10),enzymy, enhancer a booster. To vše získáte v jednom produktu, který stačí přidávat k základnímu hnojivu a nepotřebujete nic dalšího.

Balíček si můžete zakoupit zde.

 

Balíček od Advanced Nutrients pro půdu, kokos i hydro

                                                                     AN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kanadská firma Advanced Nutrients jejíž produkty patří k nejpopulárnějším hnojivům na světě, vyniká množstvím doplňkových hnojiv a podpůrných produktů. Navíc hnojiva od AN jsou tzv. pH perfect, což znamená, že při pH nižším než 8 nemusíte pH vůbec upravovat, o ideální pH se postará samo hnojivo.

Základní balíček od AN obsahuje základní třísložkové hnojivo Grow 1 litr, Micro 1 litr a Bloom 1 litr. Navíc v balíčku obdržíte i B-52 v množství 500ml, což je směs šesti různých vitamínů B spolu s výživou bohatou na aminokyseliny. B-52  zesiluje celkový metabolismus rostlin, podporuje silný růst kořenů a pomáhá při vývoji a dozrávání květů a zvyšuje květenskou hmotnost až o třetinu.

Balíček pro pokročilé od AN obsahuje základní prémiové dvousložkové růstové hnojivo Connoisseur Grow A plus Connoisseur Grow B 500ml, základní prémiové dvousložkové květové hnojivo Connoisseur Bloom A plus Connoisseur Bloom B 1 litr, dále směs šesti různých vitamínů B spolu s výživou bohatou na aminokyseliny B-52 500mlBig Bud 500ml, což je přídavné hnojivo od AN posilující květy a zvyšující váhu plodů a celkovou úrodu.

Balíček si můžete zakoupit zde.

 

                                                 

Maxi balíček od Plagronu pro pěstování v půdě

                                                                     plagr 2 maxi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Základní Maxi balíček od Plagronu obsahuje  základní hnojivo pro růst Plagron Terra Grow 5 litrů, minerální základní hnojivo pro květ Plagron Terra Bloom 5 litrů a květové hnojivo Plagron PK 13-14 1 litr.

Pokročilý Maxi balíček od Plagronu obsahuje základní hnojivo pro růst Plagron Terra Grow 5 litrů,  základní hnojivo pro květ Plagron Terra Bloom 5 litrů a navíc  universální organické přídavné hnojivo Green Sensation 1 litr, což jsou vlastně 4 výhody v jednom, PK (9-10),enzymy, enhancer a booster. To vše získáte v jednom produktu, který stačí přidávat k základnímu hnojivu a nepotřebujete nic dalšího.

Balíček si můžete zakoupit zde.

 

                                           

Maxi balíček od Atami pro pěstování v půdě 

                                                                   atani maxi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V základním Maxi balíčku hnojiv od Atami naleznete základní dvojsložkové hnojivo pro půdní substráty Atami B’Cuzz Soil A+B 5litrů a navíc i doplňkové hnojivo pro květ Atami PK 13-14 5 litrů.

V Atami Maxi balíčku pro pokročilé kromě základního hnojiva Atami B’Cuzz Soil A+B 5 litrů  obdržíte ještě květový stimulátor Atami B’cuzz Bloom 1 litr a doplňkové hnojivo pro konečnou fázi květu Atami B’Cuzz Blossom Builder Liquid 1 litr.

Balíček si můžete zakoupit zde.